Ταπητοκαθαριστήρια ΑΕΤΟΣ

Με γνώση και συνέπεια:
Με σύγχρονα μηχανήματα και ειδικά υλικά καθαρισμού επιτυγχάνουμε τον τέλειο καθαρισμό και την εξουδετέρωση των καταλοίπων στα χαλιά σας ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
Ταυτόγχρονα γίνεται απολύμανση TEV a Wash ( με πιστοποιητικό Αρ. Εγκρ. Ε.Ο.Φ. 265  19/95 ) για προστασία από βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, το σκόρο αλλά και το ακάρι.
Έτσι τα χαλιά σας αποκτούν βελούδινη υφή, ευχάριστο άρωμα καθώς τονώνονται και τα χρώματα.

Ακάρεα: Αραχνοειδές έντομα που ζουν στην σκόνη των σπιτιών. Zουν μέσα στα στρώματα , στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κτλ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ. Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με σεβασμό στο περιβάλλον:
Τα κατάλοιπα των συνηθισμένων καθαριστικών μεθόδων προκαλούν προβλήματα στα χαλιά κι επιβαρύνουν το περιβάλλον. Γι΄ αυτό χρησιμποιούμε ειδικά καθαριστικά υλικά χωρίς κατάλοιπα, φιλικά προς το περιβάλλον, έτσι ώστε να χαιρόμαστε για πάντα τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.

3ο χιλ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΦΛΩΡΙNAΣ | TK 50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ | Τηλ: 24630 26444 | e-mail: info@cleanest.gr